Takläggning Östergötland

RING OSS - 011-323 29 36

Takläggare

Behöver du få tag i en duktig takläggare i Östergötland? Vi är din takläggare i Östergötland och erbjuder takläggning och takbyte i alla kommuner som finns i Östergötland som till exempel i Ödeshög, Valdemarsvik, Boxholm, Finspång och i Vadstena, i Motala, Mjölby, Norrköping, Linköping, Söderköping och i Ydre, Kinda och Åtvidaberg.

Du bestämmer vilket material som du vill ha till yttertaket, och vi bygger och byter takmaterial så att ditt tak håller för flera år framåt.

Önskar du takläggning i Östergötland?

Anlita oss som din takläggare i Östergötland. Vi ser vi till att lägga ett tak som håller huset torrt och säkert. Ett tak tar emot allt vad vädret ger, såsom hårda vindar och nederbörd.

Vi kommer alltid överens med dig först, som är vår kund, vilket material som du önskar till ditt yttertak. När vi arbetar ser vi till att taket även blir säkrare med teksteg, takstege, snörasskydd och ankarfäste på taket.

Du vet väl om att som fastighetsägare är du ansvarig för att alla som arbetar uppe på ditt tak, kan arbeta säkert? Så är det och därför bör du som är villaägare, äger ett helt fastighetsbestånd eller har ett radhus se till så att ditt tak är säkert för alla snöskottare eller takrenoverare.

Få takbyte av kompetenta takläggare

Vi arbetar med kvalitet i vårt företag och därför ser vi till att vidareutbilda oss för att möta alla krav som ställs på takläggning av hög kvalitet. När vi utför en takläggning eller ett takbyte ser vi till att arbeta med material som håller hög kvalitet, liksom våra tjänster. Har du ett tak som det var ett tag sedan det lades? Med åren blir det skadat och behöver ett takbyte.

Så utför vi ett takbyte:

  1. Först genomför vi en inspektion av taket så att vi ser om det finns skadade delar.
  2. När vi har tagit reda på i vilket skick taket är, ger vi en kostnadsfri offert så att du som anlitar oss, vet vad kostnaden blir.
  3. Du bestämmer material till yttertaket och vi sätter igång med takbytet.
  4. När vi är klara, gör vi en sista inspektion av taket så att vi kan säkerställa att du som kund är nöjd innan vi är klara.

Ta kontakt och få kostnadsfri offert så kommer vi och tittar på ditt byggprojekt!

Svenska Skruvab AB


Flygplatsgatan 9
603 61 Norrköping

011-323 29 36

[javascript protected email address]

556823-0790


Takläggare

Takbyte

Trygghet


logo-image

Om Oss

Vi är specialister på byggställningar och takbyten i Östergötland

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Svenska Skruvab AB

Org nr: 556823-0790
Flygplatsgatan 9
603 61 Norrköping
Tel: 011-323 29 36

Hitta hit