Takläggning Östergötland

RING OSS - 011-323 29 36

Om oss

Om oss

Välkommen till Svenska SKRUVAB! Vårt företag har funnits sedan 2010 och vi har under den tid som vi har arbetat, fått en bred erfarenhet och stor kompetens när det kommer till uthyrning av byggställning i Östergötland som din trygga och säkra takläggare i Östergötland. För att kunna erbjuda tjänster och service av hög kvalitet, ser vi till att vidareutbilda oss för att höja vår kompetens i företaget.

Mångsidigt företag med stor kompetens

Som takläggare har vi sett vilka slags byggställningar som är säkra och som går att använda på ett tryggt sätt. Många gånger sker arbetet på höga höjder. Därför har vi utvecklat byggställningar som möter de behov som takläggare och andra hantverkare behöver för sitt arbete. Idag har vi lösningar för olika slags byggställningar som alla håller en hög kvalitet. Och vi  ser till att hyra ut dem till mycket konkurrenskraftiga priser. Arbetar du och behöver du byggställning i Östergötland? Då har vi byggställning för dig som behöver det. Här vänder vi oss både till företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och privatpersoner som behöver renovera sitt hus.

Vårt företag finns i Norrköping

Vi finns i Norrköping och här vänder vi oss till både andra företag och privatkunder; alla som behöver hyra byggställning i Östergötland, som i Norrköping, Nyköping, Söderköping, Linköping, Boxholm, Finspång, Kinda, Mjölby, Motala, Vadstena, Valdemarsvik, Ydre, Åtvidaberg och Ödeshög.

Tveka inte att kontakta oss för ett samtal om hur vi kan hjälpa just dig!

Norrköping

Svenska Skruvab AB


Flygplatsgatan 9
603 61 Norrköping

011-323 29 36

[javascript protected email address]

556823-0790


Takläggare

Takbyte

Trygghet


logo-image

Om Oss

Vi är specialister på byggställningar och takbyten i Östergötland

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Svenska Skruvab AB

Org nr: 556823-0790
Flygplatsgatan 9
603 61 Norrköping
Tel: 011-323 29 36

Hitta hit